Mona og malingen - kunsten og meg.


imagesCA3421QV.jpg


Hei alle kunstvenner !

På denne siden kan du lese litt om maleriene og meg selv:

Jeg arbeider som billedkunstner på heltid.

Lager selv alle maleriene fra bunnen av. I malingsprosessen bruker jeg alt fra kniver, pensler og fingre. Hvor mange lag maling og lasering jeg bruker teller jeg ikke lenger - men mange lag blir det til slutt. Derfor er også maleriene mine både tykke av maling og mye relieff. Det hele avsluttes med fernisering. Som dere sikkert forstår betyr det handverksmessige mye for meg - men selvfølgelig - det kunstneriske er jo like viktig. Ett maleri bruker jeg lang tid på - tørkeperioder må til i mellom malingslagene - derfor holder jeg også på med flere malerier samtidig.

KOLORIST:En god del av oljemalingen lager jeg selv. Å komme frem til akkurat den riktige fargen og fargens intensitet er et av hovedfokusene mine. Følelser og farger kjennetegner nok maleriene mine. Å bli kalt kolorist er for meg et kompliment.

ETT MALERI: Det er og kun ett maleri - det skal ikke kopieres - men heller la det bli et spesielt verk for den som er eier av det.

ATELIERET: "Atelier Svaland" er et lite atelier/verksted som ligger i Johnstonsgate 5 (i enden av gågata - over gata -retning Sjøsanden) i Mandal. Her har jeg mitt arbeid samtidig som malerier henger til salgs på veggene. Dere er hjertelig velkommen til å komme innom når det måtte passe. Atelieret er åpent når jeg arbeider der og skulle det være stengt kan dere bare ringe meg på mob. 984 17 976 for avtale av tid.

PRISER: Prisene ligger mellom 500,- til 45.000 kr. Kontakt meg for nærmere informasjon.

Maleriene kan også sendes. Da ved nærmere avtale om frakt. Betaling skjer da enten ved fakturering eller oppkrav.

Gavekort: Ønsker du/dere å gi et gavekort er også dette mulig - Det blir selvfølgelig pakket fint inn.

Hilsen Mona